• −20%
Aroma difuzor Lux 150ml AP

Aroma difuzor Lux 150ml AP

14,80 €
18,50 €

Aroma difuzor ne le lepo odišavi vsak prostor, ampak s pomočjo eteričnih olj pozitivno vpliva tudi na človeško telo . Poleg tega je elegantna steklenica čudovit okras.

Difuzor
Količina

62 ljudi si ogleduje ta izdelek
 

Brezplačna poštnina za nakupe nad 40 €

 

Enostavna vračila

Aroma difuzor se s pomočjo eteričnih olj bori proti bakterijam, glivicam in plesni

Aroma difuzor s pomočjo ratanskih palčk postopoma sprošča v zrak mešanico vode in eteričnih olj . Zahvaljujoč temu difuzor odstrani neprijetne vonjave v prostoru . Dišavna olja ostanejo v zraku več ur, kjer spremenijo kakovost zraka in odišavijo prostor. Poleg tega so protivirusne, antibakterijske in antiseptične lastnosti eteričnih olj borci proti bakterijam, glivicam in plesni. Dokazano je, da razpršena eterična olja celo zmanjšajo količino kemikalij in kovin v zraku.

Aroma difuzor združuje čist zrak, osvežilec zraka in blagodejne učinke eteričnih olj. Aromaterapija se priporoča tudi pri vseh vrstah bolezni. Aromaterapija povzroči pomirjujoč občutek in sprostitev duha, kar izboljša tudi mentalno, fizično in čustveno stanje. Sprostimo se, napolnimo svoj dom z najljubšim vonjem, privoščimo si boljši zrak ne samo doma, ampak tudi v službi, na vikendu ali povsod tam, kjer potrebujemo prisotnost difuzorja. Doživeli bomo prijetno kombinacijo barv, arom in zdravilnih učinkov.

Poleg tega bo vonj eteričnih olj očaral vsakogar in verjemite, da si bodo prijatelji zapomnili prijeten vonj vašega doma in se bodo z veseljem vračali. Dokazano je celo, da prijeten vonj človeku izboljša razpoloženje. Konec koncev bi si želeli, da bi bil vaš dom tisti, kjer se ljudje dobro počutijo. Poleg tega je elegantna in decentna steklenica prijeten okras za vsak prostor .

difuzor za eterična olja

Prednosti aroma difuzorja

  • aroma difuzor odstranjuje neprijetne vonjave iz zraka
  • eterična olja izboljšajo čistost in kakovost zraka
  • Aromaterapija je idealna tudi za vse vrste bolezni
  • aromaterapija pozitivno vpliva na naš um , fizično in čustveno razpoloženje
  • eterična olja zmanjšujejo količino bakterij, plesni, gliv, kovin in kemikalij v zraku
  • aroma difuzor je lahek in praktičen
  • difuzor za stanovanje je idealen za ustvarjanje prijetnega vzdušja
  • odličen pomočnik pri ustvarjanju harmonije telesa in duha
  • popolna sprostitev
  • postopoma sprošča vonj

difuzor

Učinki eteričnih olj

Razširjanje eteričnih olj doma ali na delovnem mestu je eden najboljših načinov za čiščenje okolja . Protivirusne, antibakterijske in antiseptične lastnosti olj, skupaj z negativno nabitimi ioni in oksidacijskimi molekulami, ki se sproščajo, ko se eterična olja razpršijo, pomagajo zmanjšati kemikalije, bakterije in kovine iz zraka. Vedci je testiral olja cimetove skorje, gorske slane in origana ter ugotovil, da so uničila 100 % bakterij v zraku.

esencialna olja

Izberite svoj najljubši vonj

Aroma difuzor Home lahko izberete glede na vaš najljubši vonj ali glede na učinke eteričnih olj, ki jih vsebuje. Svoj dom lahko osvojite z vonjem sivke, zelenega bambusa in eteričnega olja lokvanja . Vsak od teh vonjev blagodejno vpliva na človeško telo in zahvaljujoč aromaterapiji pomaga pri zdravljenju številnih bolezni.

sivka

Že od nekdaj je sivka veljala za redkost. Njegove blagodejne učinke so poznali že naši predniki in ga postopoma začeli uporabljati na več področjih življenja, od kuhinje do medicine in gospodinjstva. Grki so sivko uporabljali kot učinkovito zdravilo za kašelj in težave z dihali. Izkazalo se je celo kot učinkovito razkužilo in za celjenje ran. V času kuge je bil del vsake sobe.

Danes se njegove protivnetne lastnosti uporabljajo pri zdravljenju kožnih bolezni, ekcemov, celjenja ran, aken in neželenega izpadanja las. Odlično pomaga tudi pri zdravljenju težav z dihanjem, blaži mišično napetost in pozitivno vpliva na živčni sistem. Lajša strah, motnje spanja, glavobole, živčnost, mišično napetost in migrene.

Sivka je svoje mesto našla v kozmetični, farmacevtski in gastronomski industriji. Uporabljate ga lahko od kuhinje do kopalnice.

Z aroma difuzorjem z vonjem sivke lahko domu zagotovite antiseptične, antibakterijske in sproščujoče učinke .

eterično olje sivke

Zeleni bambus

Večina nas bambus registrira le kot del nekaterih tekstilij, redki pa poznajo blagodejne učinke bambusa na naš organizem. Tradicionalna kitajska medicina uporablja bambusov čaj za zdravljenje vročine, mrzlice, kašlja, želodca, žolčnika in jeter. Bambus je znan tudi po tem, da zmanjšuje prekomerno zakisanost telesa. Bambus in eterično olje iz zelenega bambusa pozitivno vpliva na živčno napetost in prinaša dobro počutje . Bambus deluje antibakterijsko , nevtralizira vonjave in preprečuje razmnoževanje pršic in plesni.

eterično olje bambusa

Lokvanj

Zdravilni učinki lilije so znani že stoletja. Pomaga pri zagnojenih ranah, vraščenih nohtih, drobcih, vnetnih kožnih obolenjih , ranah po operacijah in tudi pri bolečinah v mišicah. Uporablja se tudi pri živčni napetosti, za zdravljenje tumorjev, kožnih bolezni, razjed, opeklin in odrgnin, nespečnosti in revmatizma. Zaradi protivnetnega delovanja se uporablja tudi za izdelavo eteričnega olja za difuzorje.

eterično olje lilije

Stres, slabo vreme, onesnažen zrak – vse to negativno vpliva na naša čutila. Ustvarimo si svojo oazo miru ne le doma, ampak tudi v službi, pisarni, na vikendu. Difuzorje uporabljajte tudi v stanovanju ali kjer koli je to potrebno. Difuzor za eterična olja prevonia vaše gospodinjstvo, ustvarja popolno harmonijo telesa in duha ter zagotavlja čist zrak.

Ean: 2212000000005

Podatkovni list

Tip
Sivka
Vodna lilija
Zeleni bambus
Barva
Temno modra
Zvezek
150 ml
Pakiranje
Steklena posoda

Product Reviews / Q&A

Average rating

0.0
0 Review
Excellent 0
Dobro 0
Medium 0
Poor 0
Terrible 0

  • Reviews (0)
  • Questions & Answers (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Is this helpful? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Write a comment

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Answers @ANSWERS_NB@ Liked @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Disliked @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comments @COMMENTS_NB@
Write an answer Add a comment
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Add a comment @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

Morda vam bo všeč tudi

  • Difuzor 160 ml bel GX DIFUZOR
    Na zalogi
    45,50 €

    Difuzor v obliki fine meglice razprši mešanico vode in eteričnih olj v zrak. Odišavi zrak in hkrati iz njega odstrani neželene vonjave. Zaradi lastnosti olj ima nastala meglica zdravilni učinek .

  • Aroma difuzor Elegant 100ml AP
    Na zalogi
    14,90 €

    Aroma difuzor je praktičen pomočnik v domu in eleganten okras. Aroma eteričnega olja se postopoma sprošča iz aroma difuzorja, zato bo vaš dom svež in dišeč ves dan.

  • oblačila_za_otroke_bombaž_liska_emi
    Na zalogi
    19,50 €

    Otroške rjuhe z motivom lisice so izdelane iz visokokakovostnega 100% bombaža , odlikujejo pa jih visoka vzdržljivost tudi po večkratnem pranju, zračnost in popolna mehkoba . Zdravju občutljive otroške kože so neškodljive in ohranijo mehkobo tudi po dolgotrajni uporabi. Zapenjanje poteka z gumbi.

Stranke, ki so kupile ta izdelek