• −17,08%
kakovostne_bombažne_rjuhe_z_EMI_zvezdicami

Bombažne rjuhe Noemi EMI

24,46 €
29,50 €

Bombažne rjuhe Noemi so narejene iz 100% luksuznega bombaža. Preprost vzorec bo v vsako spalnico vnesel energijo in razkošje. Na otip so zelo mehke, prijetne za kožo in tudi po večkratnem pranju ne izgubijo barve. Slovenska proizvodnja je zagotovilo zadovoljstva.

Velikost lista
Količina
Izdelek je dobavljiv v različnih variacijah

34 ljudi si ogleduje ta izdelek
 

Brezplačna poštnina za nakupe nad 40 €

 

Enostavna vračila

De luxe bombažna rjuha

Naši predniki so bombaž in bombažna vlakna poznali že stoletja pred nami. Ne le v preteklosti, tudi v sedanjosti velja bombaž za eno najpomembnejših kulturnih rastlin, ki se uporablja predvsem za proizvodnjo tekstilnih izdelkov. Za proizvodnjo tekstila so to rastlino uporabljali že pred 12.000 leti. Pridobivajo ga iz plodov grma, imenovanega bombaž , ki je v Evropo prvič prišel prek arabskih kupcev v 9. stoletju . V 15. stoletju je nasade bombaža odkril Krištof Kolumb, v 16. stoletju pa je bombaž poznal že ves takratni svet. Njena pridelava in proizvodnja se je odražala tudi v deležu tekstilnih materialov. Medtem ko je v preteklosti ta delež znašal do 80 %, je trenutno le še 40 %. Zahvaljujoč svojim lastnostim je pridobil veliko popularnost pri izdelavi luksuznih in kakovostnih bombažnih posteljnih rjuh . Uporablja se tudi za izdelavo izdelkov, ki so podvrženi pogostemu pranju, zahvaljujoč svoji natezni trdnosti, ki se v mokrem stanju poveča za vsaj 20 % . Tako kot nekoč tudi danes poznamo številne prednosti bombaža, zato so naše posteljnine Noemi izdelane iz kakovostnega in gosto tkanega de luxe bombaža .

Noemi bombažne obleke

Lastnosti bombaža de luxe

Vse rjuhe iz de luxe bombaža, kot tudi Noemi, so zelo priljubljene predvsem zaradi lastnosti, ki jih imajo. Njihove prednosti so trdnost, vzdržljivost in kakovost tudi po več pranjih. Ne izgubijo barve in so tudi po dolgotrajni uporabi videti kot novi. Uspešne jim dela tudi dejstvo, da so prijetne na otip in v njih zelo dobro spite.

Teža materiala pove veliko. Za de luxe plošče je teža materiala do 120 g/m 2 . Trdnost listov tex preje je (o/ú) 25,5/22. Listi so sešiti, oblikovani in izdelani na Slovaškem .

Opomba

  • Barvni prikaz izdelka se lahko nekoliko razlikuje od dejanskega.
  • Priporočamo pranje rjuh obrnjenih navzven z zadrgo.
  • style="list-style-type: disc; font-size: 8.5pt; font-family: Verdana; color: #000000; background-color: transparent; font-weight: 400; font-style: normal; font-variant : normal; text-decoration: none; vertical-align: white-space: pre;"> Priporočamo sušenje v sušilnem stroju pri najnižjih temperaturah.

Pazi:

Pri bombažnih izdelkih, kot so posteljnina, posteljnina, je treba paziti na državo izvora in se izogibati poceni posteljnini in poceni bombažnim izdelkom. Pogosto se zgodi, da bombaža ne vsebujejo ali pa ga vsebujejo le malo, včasih pa ga celo nadomesti poliester , ki je v visokih koncentracijah zdravju škodljiv. Prav tako se v nekaterih državah uporabljajo druga barvila in kemikalije, ki ne izpolnjujejo tako strogih standardov. Zato dajte prednost bombažnim izdelkom iz držav EU ali ZDA.

Dimenzije de luxe bombažne rjuhe meter

Elegantne rjuhe Noemi lahko naročite v več kompletih in velikostih. Nudimo vam naslednje komplete: standardni set 200 x 140 + 90 x 70 cm in razširjeni set 220 x 140 + 90 x 70 cm.

Nudimo vam tudi možnost, da rjuhe Noemi naročite posebej za vzglavnik ali prešito odejo v naslednjih dimenzijah: vzglavnik: 90 x 70, 70 x 50, 74 x 48, 50 x 50, 45 x 45, 40 x 40, 35 x 45, odeja: 220 x 140, 200 x 140. Te dimenzije so večinoma standardne.

Standardni set

Večina slovaških gospodinjstev ima tako imenovani standardni nabor . Standardni komplet sestavljata prevleka za vzglavnik dimenzij 90 x 70 cm in prevleka za odejo dimenzij 200 x 140 cm . Ta komplet je najbolj priljubljen ne le v slovaških, ampak tudi v čeških gospodinjstvih.

Razširjeni komplet

Druga vrsta sestave niza je razširjeni niz. Ta komplet rjuh je podoben standardnemu kompletu, vendar ga odlikuje podaljšanje prevleke za 20 cm.

Dimenzije rjuh razširjenega kompleta: prešita odeja 220 x 140 + vzglavnik 90 x 70 cm.

Listi za jeklenke

Blazine v obliki valja se poleg okrasne blazine uporabljajo tudi kot pripomoček za lajšanje bolečin v vratu . Tudi pri nas mislimo na ljubitelje teh blazin in ponujamo prevleke za blazine v obliki valja. So priljubljena novost na trgu hišnega tekstila.

Ljudje uporabljajo blazine v obliki valja iz več razlogov:

  • Prvi in najpomembnejši razlog je običajno nelagodje, povezano s spanjem ali po njem (smrčanje, bolečine v hrbtu in hrbtenici). Ljudje hvalijo izboljšanje kakovosti spanja po uporabi blazine v obliki valja.
  • Drugi razlog, zakaj ljudje kupujejo blazine in posledično posteljnino v obliki valja, je ta, da te blazine uporabljajo kot okrasne blazine . Poživili bodo vaš interier, polepšali videz vaše postelje.

Mere listov na valjih: veliki polnjeni valj 61 x 14, mali polnjeni valj 44 cm x 13 cm.

Prevleke za okrasne blazine

Okrasne blazine so primeren dodatek k vsakemu interierju in v kombinaciji s posteljnino tvorijo harmonično celoto. Poleg tega gre za tradicionalno vrsto dodatka za dom, ki ga najdemo skoraj v vsakem domu. Ponujamo jih v velikosti 40 x 40 cm. Več nasvetov in zanimivosti o okrasnih blazinah si lahko preberete na našem blogu.

Zapenjanje rjuh - Zapenjanje EMI rjuh je rešeno z zadrgo. negovalni simboli

Nasveti za podaljšanje življenjske dobe plošč

1. Pralni stroj je treba napolniti le do 3/4 maksimuma . Vsak pralni stroj ima svoj maksimum. Ko je pralni stroj poln s perilom, ves prašek in voda ne prideta do posamezne tkanine in je posledično premalo oprana. Poleg tega ostane perilo bolj zmečkano, pralni stroj pa uničen.

2. Pranje različnih vrst materiala zahteva različne temperature. Nepravilno nastavljena temperatura lahko poškoduje tekstil. Priporočljivo je, da preberete informacije o negi izdelka na etiketi.

3. Enkrat na mesec je treba prižgati pralni stroj samo z vodo in skodelico kisa. Po končanem pranju pustite vrata odprta, da se pralni stroj prezrači in posuši. Čistoča in sijaj vas bosta prijetno presenetila.

4. Svetle in jasne barve brez bledenja je mogoče doseči tudi brez uporabe dragih sredstev. Osnovno pravilo je , da perilo razdelimo po barvah . Nato je treba oblačila oprati navzven in z zadrgami ali gumbi . Zadrge lahko povzročijo celo poškodbe pralnega stroja ali luknje v drugih oblačilih.

pranie

Preprost nasvet za doma narejen mehčalec:

6 skodelic vode

3 skodelice kisa

2 skodelici balzama za lase

V posodo nalijte vodo, dodajte kis in balzam. NE MEŠAMO! Zmes bi se samo po nepotrebnem penila.

Ean: 2000000069678

Podatkovni list

Material posteljnine
Bombaž deluxe
Barva
Bela
Siva
Pritrjevanje posteljnine
Gumbi
Blagovna znamka
EMI
Pralnica
60 °C
Gramatura
120 g/m2
Sestava
100 % bombaž
Šivanje po meri
Ne
Možnost zamenjave zapenjanja
Ne
Dimenzije listov
Francoski niz 200x220 + 2x (70x90)
List 140x200
List 140x220
Podaljšani komplet enojne postelje vključuje 1x 140x220 + 1x 70x90
Prešita odeja 200x220
Standardni komplet za enojno posteljo vključuje 1x 140x200 + 1x 70x90
Vzglavnik 35x45
Vzglavnik 40x40
Vzglavnik 45x65
Vzglavnik 70x90
Vzorec
Obojestranski
Sušenje v sušilnem stroju
Da

Product Reviews / Q&A

Average rating

5.0
1 Review
Excellent 4
Dobro 0
Medium 0
Poor 0
Terrible 0

  • Reviews (1)
  • Questions & Answers (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Is this helpful? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Write a comment

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Answers @ANSWERS_NB@ Liked @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Disliked @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comments @COMMENTS_NB@
Write an answer Add a comment
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Add a comment @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

Morda vam bo všeč tudi

Stranke, ki so kupile ta izdelek