Aroma difuzer Home 80ml NS

Aroma difuzor Home 80ml NS

Na zalogi. Lahko dobite:

18. 10. 2024    Dostava s kurirjem GLS

9,90 €

Aroma difuzor bo preplavil vsak dom . Zahvaljujoč ratanovim palčkam se vonj eteričnega olja postopoma sprošča, zato bo vaš dom svež in dišeč ves dan. Elegantna steklenica iz trpežnega stekla bo poskrbela tudi za čudovito dekoracijo v vsakem prostoru.

Difuzor
Količina

64 ljudi si ogleduje ta izdelek
 

Brezplačna poštnina za nakupe nad 40 €

 

Enostavna vračila

Aroma difuzor odstrani neprijetne vonjave in izboljša kakovost zraka

Aroma difuzor s pomočjo ratanskih palčk postopoma sprošča v zrak mešanico vode in eteričnih olj . Zahvaljujoč temu difuzor odstrani neprijetne vonjave v prostoru . Dišavna olja ostanejo v zraku več ur, kjer izboljšajo kakovost zraka in odišavijo prostor. Poleg tega so protivirusne in antibakterijske, antiseptične lastnosti eteričnih olj borci proti bakterijam, glivicam in plesni. Dokazano je, da razpršena eterična olja celo zmanjšajo količino kemikalij in kovin v zraku.

Aroma difuzor združuje čist zrak, osvežilec zraka in blagodejne učinke eteričnih olj. Aromaterapija se priporoča tudi pri vseh vrstah bolezni. Aromaterapija povzroči pomirjujoč občutek in sprostitev uma, kar izboljša tudi duševno, fizično in čustveno stanje. Sprostimo se, napolnimo svoj dom z najljubšim vonjem, privoščimo si boljši zrak ne samo doma, ampak tudi v službi, na vikendu ali povsod tam, kjer potrebujemo prisotnost difuzorja. Doživeli bomo prijetno kombinacijo barv, arom in zdravilnih učinkov.

Poleg tega bo vonj eteričnih olj osvojil vsakogar in verjemite, da si bodo prijatelji zapomnili prijeten vonj vašega doma in se bodo z veseljem vračali k vam. Dokazano je celo, da prijeten vonj človeku izboljša razpoloženje. Konec koncev bi si želeli, da bi bil vaš dom tisti, kjer se ljudje dobro počutijo. Poleg tega je elegantna in decentna steklenica prijeten okras za vsak prostor .

aroma difuzor za stanovanja

Prednosti aroma difuzorja

  • aroma difuzor odstranjuje neprijetne vonjave iz zraka
  • eterična olja izboljšajo čistost in kakovost zraka
  • Aromaterapija je idealna tudi za vse vrste bolezni
  • aromaterapija pozitivno vpliva na naš um , fizično in čustveno razpoloženje
  • eterična olja zmanjšujejo količino bakterij, plesni, gliv, kovin in kemikalij v zraku
  • aroma difuzor je lahek in praktičen
  • difuzor za stanovanje je idealen za ustvarjanje prijetnega vzdušja
  • odličen pomočnik pri ustvarjanju harmonije telesa in duha
  • popolna sprostitev
  • postopoma sprošča vonj

difuzor za eterična olja

Učinki eteričnih olj

Razprševanje eteričnih olj, bodisi doma ali v službi, je eden najboljših načinov za čiščenje okolja . Protivirusne, antibakterijske in antiseptične lastnosti olj, skupaj z negativno nabitimi ioni in oksidacijskimi molekulami, ki se sproščajo, ko se eterična olja razpršijo, pomagajo zmanjšati kemikalije, bakterije in kovine v zraku. Znanstveniki testirajozmešali so olja cimetove skorje, gorskega šetraja in origana ter ugotovili, da so uničili 100 % prisotnih bakterij v zraku.

esencialna olja

Izberite svoj najljubši vonj

Aroma difuzor Home lahko izberete glede na vaš najljubši vonj ali glede na učinke eteričnih olj, ki jih vsebuje. Svoj dom lahko osvojite z vonjem sivke, cvetov ingverja in eteričnega olja zelenega čaja . Vsak od teh vonjev blagodejno vpliva na človeško telo in zahvaljujoč aromaterapiji pomaga pri zdravljenju številnih bolezni.

sivka

Že od nekdaj je sivka veljala za redkost. Njegove blagodejne učinke so poznali že naši predniki in ga postopoma začeli uporabljati na več področjih življenja, od kuhinje do medicine in gospodinjstva. Grki so radi uporabljali sivko kot učinkovito zdravilo proti kašlju in težavam z dihali. Izkazalo se je celo kot učinkovito razkužilo in za celjenje ran. V času kuge je bil del vsake sobe.

Danes se njegove protivnetne lastnosti uporabljajo pri zdravljenju kožnih bolezni, ekcemov, celjenja ran, aken in neželenega izpadanja las. Odlično pomaga tudi pri zdravljenju težav z dihanjem, blaži mišično napetost in pozitivno vpliva na živčni sistem. Lajša strah, motnje spanja, glavobole, živčnost, mišično napetost in migrene.

Sivka je svoje mesto našla v kozmetični, farmacevtski in gastronomski industriji. Uporabljate ga lahko od kuhinje do kopalnice.

Z aroma difuzorjem z vonjem sivke lahko domu zagotovite antiseptične, antibakterijske in sproščujoče učinke .

eterično olje sivke

Cvet ingverja

Ingver že od nekdaj velja za zdravilo. Nekatere države so se v preteklosti celo borile za zaloge ingverja. Vendar pa ingverja ne more uporabljati vsak. Zato je njegova oblika v obliki eteričnega olja idealna za vsakogar. Z ingverjem se borite proti gripi, prehladu in boleznim dihal . Tako kot sivka tudi ingver lajša stres, živčnost in glavobole.

Blagodejno deluje pri: gripi in prehladu, bronhitisu, čiščenju njušk, izkašljevanju sluzi, zniževanju holesterola, migreni, krepitvi imunosti, prebavnih težavah in drugih obolenjih. Prekomerno uživanje pa lahko človeku škodi in povzroči razbijanje srca, vrtoglavico, bruhanje in podobno.

Zato je aromaterapija cvetov ingverja idealna izbira za izkoriščanje čudovitih lastnosti te čudežne rastline.

ingverjevo eterično olje

Zeleni čaj

Skoraj vsi poznajo vonj zelenega čaja. Ta prijeten vonj blagodejno vpliva na sprostitev telesa in duha. Deluje proti stresu, živčnosti, mišični napetosti. Je odlično sredstvo za sprostitev. Ima močno protibakterijsko, antiseptično, protiinfekcijsko, protivirusno, analgetično, protiglivično, protivnetno in protiparazitsko delovanje. Priljubljen je za zdravljenje glivičnih okužb, kot so plesni, rane na nogah, nohtih, kandidiaza, okužbe sečil, vnetje ušes, afte. Odlično se uporablja tudi pri zdravljenju kožnih bolezni, kot so akne, razjede, čiščenju mastne kože, oparin, opeklin, kurjih očes, uničevanju uši in pikov žuželk. pet za zdravljenje dihalnih težav, razkužuje dihalne poti in pljuča, lajša prehlad in gripo, astmo, vneto grlo, angino, laringitis, zamašene bronhije, pomaga pri izkašljevanju. Pomaga pri visokem krvnem tlaku, mišični napetosti in zastajanju vode v telesu. Podpira pretok krvi v možganih, krepi srce in živce.

Sprostite se ob prijetni aromi zelenega čaja z difuzorjem Home. Pridobite novo energijo, znebite se negativnih vplivov in osvežite svoj dom .

eterično olje zelenega čaja

Stres, slabo vreme, onesnažen zrak – vse to negativno vpliva na naša čutila. Ustvarimo si svojo oazo miru ne samo doma, ampak tudi v službi, pisarni, na vikendu, uporabimo difuzorje za stanovanje ali kjerkoli je treba. Difuzor za eterična olja bo prepojil vaš dom, ustvaril popolno harmonijo telesa in duha ter poskrbel za čist zrak.

Ean: 2210000000001

Podatkovni list

Tip
Sivka
Zeleni čaj
Pakiranje
Steklena posoda

Product Reviews / Q&A

Average rating

0.0
0 Review
Excellent 0
Dobro 0
Medium 0
Poor 0
Terrible 0

  • Reviews (0)
  • Questions & Answers (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Is this helpful? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Write a comment

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Answers @ANSWERS_NB@ Liked @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Disliked @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comments @COMMENTS_NB@
Write an answer Add a comment
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Add a comment @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

Morda vam bo všeč tudi

  • Morska sol za kopel 1 kg
    • −13,24%
    Na zalogi
    3,90 €
    4,50 €

    Morska sol za kopel blagodejno vpliva na celotno človeško telo. Z lajša simptome prehlada, blagodejno vpliva na astmo, uravnava pH, podpira imunski sistem in pomaga izboljšati metabolizem .

Stranke, ki so kupile ta izdelek