• −17,08%
Oblačila_bombaž_Tilia_rdeča_EMI

Tilia rdeče EMI bombažne rjuhe

Na zalogi. Lahko dobite:

18. 10. 2024    Dostava s kurirjem GLS

24,46 €
29,50 €

Bombažna posteljnina Tilia red je izdelana iz 100% luksuznega bombaža . Te posteljnine odlikujejo mehkoba, vzdržljivost in velika teža .

Velikost lista
Količina

25 ljudi si ogleduje ta izdelek
 

Brezplačna poštnina za nakupe nad 40 €

 

Enostavna vračila

Sivo rdeče rjuhe primerne za spalnice in mladinske sobe

Bombažna posteljnina Tilia EMI je izdelana iz finega in visokokakovostnega deluxe bombaža . Za ta bombaž so značilne odlične lastnosti, kot so mehkoba, vzdržljivost, visoka gramatura . Bombaž je že v preteklosti veljal za eno najpomembnejših kulturnih rastlin, ki so jo uporabljali predvsem za proizvodnjo tekstila. Bombaž so poznali že naši predniki, uporabljali pa so ga za izdelavo tekstila že pred 12.000 leti. Njegova vlakna se pridobivajo iz grma, imenovanega cottonwood. V Evropo je prišel že v devetem stoletju po zaslugi arabskih kupcev. Krištof Kolumb je že v 15. stoletju odkril nasade bombaža, v 16. stoletju pa se je bombaž razširil po vsem svetu. Delež gojenega bombaža in njegove pridelave je v preteklosti predstavljal do 80 %, trenutno le še 40 %.

Zahvaljujoč svojim lastnostim je bombaž zelo priljubljen. Uporablja se ne samo za izdelavo oblačil, temveč tudi za izdelavo luksuznih in kakovostnih bombažnih posteljnin . Uporablja se tudi za izdelavo izdelkov, ki so podvrženi pogostemu pranju . Bombaž je priljubljen tudi zaradi svoje natezne trdnosti, ki se v mokrem stanju poveča do 20%. Kot nekoč, tudi danes poznamo številne prednosti bombaža, zato so naše posteljnine Tilia izdelane iz enega najkakovostnejših in gosto tkanih delux bombažev .

rdeča bombažna oblačila

OPOZORILO! Tudi pri nakupu rjuh naj vas ne zavede in bodite previdni kaj kupujete . Tudi posteljnina lahko vpliva na vaše zdravje. Več si lahko preberete v našem članku: Kako vas ne zavedejo lepe slike posteljnine in nizka cena na račun vašega zdravja?

Lastnosti vrhunskega bombaža in posteljnine iz njega

Zahvaljujoč lastnostim, ki jih imajo, so rjuhe iz delux bombaža zelo priljubljene pri naših kupcih. Lastnosti, kot so trdnost, vzdržljivost in kakovost, tudi po večkratnem pranju, jih nagibajo k uspehu. Barve ostanejo nasičene tudi po dolgotrajni uporabi. Njihov uspeh zagotavlja tudi dejstvo, da so zelo prijetni na otip. Teža materiala deluxe rjuh je 120 g/m 2 . Tekstilna preja listov ima trdnost (o/ú) 25,5/22. Rjuhe so oblikovane , sešite in proizvedene na Slovaškem .

Opomba

  • ont-teža: 400; slog pisave: normalen; različica pisave: normalna; tekst-dekoracija: brez; navpična poravnava: osnovna črta; white-space: pre-wrap;">Prikaz barv izdelka se lahko nekoliko razlikuje od dejanskega stanja.
  • Priporočamo pranje rjuh obrnjenih navzven z zadrgo.
  • Priporočamo sušenje v sušilnem stroju pri najnižjih temperaturah.

Na kaj moramo biti pozorni pri izbiri posteljnega perila

Pri izbiri kakovostnih listov je treba paziti na državo , v kateri so izdelani. Zgodi se, da ne vsebujejo bombaža ali pa ga vsebujejo le majhno količino. Včasih ga celo popolnoma nadomesti poliester , ki je v visoki koncentraciji zdravju škodljiv. Poleg tega se v različnih državah uporabljajo različna barvila in kemikalije, ki ne izpolnjujejo vseh tako strogih standardov. Zato je dobro dati prednost rjuham iz držav EU ali ZDA.

Dimenzije de luxe bombažne rjuhe

Okusne posteljnine Tilia EMI lahko naročite v več kompletih in velikostih. Naša ponudba je naslednja: standardni set 200 x 140 + 90 x 70 cm, razširjeni set 220 x 140 + 90 x 70 cm.

Nudimo tudi možnost ločenega naročila bombažne posteljnine Tilia kot vzglavnika ali odeje v naslednjih dimenzijah: vzglavnik: 90 x 70, 70 x 50, 74 x 48, 50 x 50, 45 x 45, 40 x 40, 35 x 45 , odeja: 220 x 140, 200 x 140. Te dimenzije so večinoma standardne.

Standardni set

Večina slovaških gospodinjstev ima tako imenovani standardni nabor. To pomeni, da je prevleka za vzglavnik dimenzij 90 x 70 cm in prevleka za odejo dimenzij 200 x 140 cm. Te dimenzije so najbolj priljubljene v slovaških in čeških gospodinjstvih. Dimenzije rjuh standardnega kompleta: prešita odeja 200 x 140 + blazina 90 x 70 cm .

Razširjeni komplet

Malo manj značilen je tako imenovani razširjeni sklop. Ta komplet rjuh je podoben standardnemu kompletu, vendar ga odlikuje podaljšanje prevleke za 20 cm. Dimenzije rjuhe razširjenega kompleta: odeja 220 x 140 + vzglavnik 90 x 70 cm .

le="color: #000000;"> posteljno perilo bombaž

Listi za jeklenke

Rolerji so priljubljena novost tudi na trgu hišnega tekstila okrasna blazina , ampak tudi kot pomoč pri lajšanju bolečin vratne hrbtenice. Zato vam ne ponujamo le samih blazin, ampak tudi možnost nakupa rjuhe v obliki valja.

Razlogov za uporabo teh blazin je več. Na primer z nelagodjem, povezanim s spanjem ali po njem (smrčanje, bolečine v hrbtu in hrbtenici). Ljudje hvalijo kakovost svojega spanca po uporabi tega vzglavnika. Dodaten razlog, da si priskrbite blazine cilindrične oblike, je njihov dekorativni namen, zaradi katerega lahko prijetno poživijo in popestrijo vašo spalnico.

Dimenzije prevlek za vzglavnike so: veliki polnjeni valj 61 x 14 in mali polnjeni valj 44 cm x 13 cm.

Prevleke za okrasne blazine

Okrasne blazine so lahko primeren dodatek za dom, so moderne, primerne za popestritev dnevne sobe, pa tudi za dekoracijo spalnice in vaše postelje. Tovrsten dodatek za dom najdete v vsakem domu. Ponujamo jih v velikosti 40 x 40 cm. Več o okrasnih blazinah si lahko preberete na našem blogu.

Pritrjevanje listov

Naše bombažne rjuhe EMI se zapirajo s plastičnimi gumbi . Število gumbov: odeja 4x, blazina 2x.

negovalni simboli

Nasveti za podaljšanje življenjske dobe plošč

1. Pralni stroj je treba napolniti le do 3/4 največje prostornine . Vsak pralni stroj ima svoj maksimum. Ko je pralni stroj poln s perilom, ves prašek in voda ne prideta do vsakega tekstila in je posledično premalo opran. Poleg tega ostane perilo bolj zmečkano, pralni stroj pa uničen.

2. Pranje različnih vrst materiala zahteva različne temperature. Nepravilno nastavljena temperatura lahko poškoduje tkanino. Priporočljivo je, da preberete informacije o negi izdelka na etiketi.

3. Enkrat na mesec je treba prižgati pralni stroj samo z vodo in skodelico kisa. Po končanem pranju pustite vrata odprta, da se pralni stroj prezrači in posuši. Čistoča in sijaj vas bosta prijetno presenetila.

4. Svetle in jasne barve brez bledenja je mogoče doseči tudi brez uporabe dragih sredstev. Osnovno pravilo je , da perilo razdelimo po barvah . Nato je treba oblačila oprati navznoter in z zadrgami ali gumbi . Zadrge lahko celo povzročijo poškodbe pralnega stroja ali luknje v drugih oblačilih.

pranje

Če ne veste , katera velikost je prava in vaša, vam bomo v našem prispevku svetovali tudi pri izbiri prave velikosti rjuh, posteljnine in prešitih odej. Preberite: Kako pravilno izbrati dimenzije posteljnine, rjuh in prešitih odej .

Ean: 2000000069708

Podatkovni list

Material posteljnine
Bombaž deluxe
Barva
Rdeča
Pritrjevanje posteljnine
Gumbi
Blagovna znamka
EMI
Pralnica
60 °C
Gramatura
120 g/m2
Sestava
100 % bombaž
Šivanje po meri
Ne
Možnost zamenjave zapenjanja
Ne
Dimenzije listov
Francoski niz 200x220 + 2x (70x90)
List 140x200
List 140x220
Okrasni vzglavnik 40x40 s čipko 2 cm
Podaljšani komplet enojne postelje vključuje 1x 140x220 + 1x 70x90
Prešita odeja 200x220
Standardni komplet za enojno posteljo vključuje 1x 140x200 + 1x 70x90
Vzglavnik 35x45
Vzglavnik 40x40
Vzglavnik 45x45
Vzglavnik 45x65
Vzglavnik 70x90
Vzglavnik valj napolnjen velik 14x61
Vzglavnik valj polnjen majhen 13x44
Vzglavnik za blazino valj majhen
Vzglavnik za vzglavnik valj velik
Vzorec
Obojestranski
Sušenje v sušilnem stroju
Da

Product Reviews / Q&A

Average rating

4.7
3 Reviews
Excellent 8
Dobro 4
Medium 0
Poor 0
Terrible 0

  • Reviews (3)
  • Questions & Answers (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Is this helpful? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Write a comment

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Answers @ANSWERS_NB@ Liked @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Disliked @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comments @COMMENTS_NB@
Write an answer Add a comment
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Add a comment @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

Morda vam bo všeč tudi

Stranke, ki so kupile ta izdelek