• −25%
  • Ni na zalogi
Oblačila_bombaž_Grace_EMI

Bombažne rjuhe Grace EMI

29,63 €
39,50 €

Posteljne rjuhe iz 100-odstotnega bombaža so še posebej priljubljene, saj so prijetne na otip in imajo praktičen način zapenjanja z gumbi.

Velikost lista
Količina
Ni na zalogi

29 ljudi si ogleduje ta izdelek
 

Brezplačna poštnina za nakupe nad 40 €

 

Enostavna vračila

Visokokakovostne bombažne rjuhe iz luksuznega bombaža z edinstvenim vzorcem

Bombažne rjuhe Lilien so izdelane iz enega najboljših bombažev na svetu. Bombaž je v preteklosti veljal za eno najpomembnejših kulturnih rastlin, ki se je uporabljala predvsem za proizvodnjo tekstila. Bombaž so poznali že naši predniki in so ga za proizvodnjo tekstila uporabljali že pred 12.000 leti. Njegova vlakna se pridobivajo iz grma, ki se imenuje bombažnik. V Evropo je prišel v devetem stoletju po zaslugi arabskih trgovcev. Krištof Kolumb je že v 15. stoletju odkril nasade bombaža, v 16. stoletju pa se je bombaž razširil po vsem svetu. Delež gojenega in pridelanega bombaža je v preteklosti znašal kar 80 %, danes pa le še 40 %.

kvalitne bavlnene obliecky

Zaradi svojih lastnosti je bombaž zelo priljubljen. Uporablja se ne le za oblačila, temveč tudi za proizvodnjo razkošne in visokokakovostne bombažne posteljnine . Uporablja se tudi za izdelavo izdelkov, ki se pogosto perejo. Bombaž je priljubljen tudi zaradi svoje natezne trdnosti, ki se v mokrem poveča za do 20 %. Tako kot v preteklosti se zavedamo številnih prednosti bombaža, zato so naše posteljnine Lilien izdelane iz visokokakovostnega, tesno tkanega bombaža deluxe.

lacne postelne obliecky

Lastnosti bombaža de luxe

Zaradi lastnosti, ki jih imajo, so posteljne rjuhe iz bombaža deluxe zelo priljubljene pri naših kupcih. Lastnosti, kot so trdnost, vzdržljivost in kakovost, jih tudi po številnih pranjih predurčujejo za uspeh. Barve ostanejo bogate tudi po daljši uporabi. Njihov uspeh zagotavlja tudi dejstvo, da so zelo prijetni na otip. Teža materiala listov de luxe je 120 g/m2. Tekstilna preja posteljnine ima trdnost (o/u) 25,5/22. Posteljnina je zasnovana, sešita in izdelana na Slovaškem.

bavlna

Na kaj morate biti pozorni pri izbiri posteljnine

Pri izbiri kakovostne posteljnine je treba biti pozoren na državo, v kateri je bila izdelana. Zgodi se, da ne vsebuje bombaža ali vsebuje le majhno količino bombaža. Včasih ga celo v celoti nadomesti poliester, ki je v visokih koncentracijah škodljiv za zdravje. Prav tako se v različnih državah uporabljajo različna barvila in kemikalije, zato vsi ne prestanejo tako strogih standardov. Zato je dobro, da raje izberete perilo iz držav EU ali ZDA.

Dimenzije bombažnih rjuh de luxe

Okusno posteljnino Lilien lahko naročite v več kompletih in velikostih. Naša ponudba je naslednja: standardni komplet 200 x 140 + 90 x 70 cm, razširjeni komplet 220 x 140 + 90 x 70 cm in francoski komplet 200 x 220 + 90 x 70 cm.

Bombažno posteljnino Lilien lahko naročite tudi ločeno kot vzglavnik ali prevleko za vzglavnik v naslednjih velikostih: vzglavnik: 90 x 70, 70 x 50, 74 x 48, 50 x 50, 45 x 45, 40 x 40, 35 x 45, prevleka za vzglavnik: 220 x 140, 200 x 140. Te velikosti so večinoma standardne.

Standardni komplet

Večina slovaških gospodinjstev ima tako imenovani standardni komplet. To pomeni, da je vzglavnik 90 x 70 cm in prevleka za vzglavnik 200 x 140 cm. Te velikosti so najbolj priljubljene tako v slovaških kot čeških gospodinjstvih.

Razširjeni komplet

Nekoliko manj značilen je tako imenovani razširjeni komplet. Ta komplet posteljnine je podoben standardnemu kompletu, vendar je zanj značilno, da je prevleka za vzglavnik podaljšana za 20 cm. Dimenzije podaljšanega kompleta: prevleka za vzglavnik 220 x 140 + vzglavnik 90 x 70 cm.

Francoski komplet

Francoski komplet je vse bolj priljubljen komplet, ki ga sestavljajo komplet posteljnine z veliko prevleko za vzglavnik 200 x 220 cm in dvema prevlekama za vzglavnik 90 x 70 cm. Ta komplet je posebej primeren za zakonsko posteljo za dve osebi. Naše vzglavnike za francoski komplet iz kolekcije Lilien je treba po dolžini sešiti iz dveh kosov blaga, saj so paketi bombažnih tkanin deluxe široki 140 cm. Dimenzije francoskega kompleta: prevleka za vzglavnik 220 x 200 + 2x vzglavnik 90 x 70 cm.

Posteljno perilo na valjih

Valjčki so priljubljena novost na trgu tekstila za dom kot okrasna blazina, pa tudi kot pripomoček za lajšanje bolečin v vratnem delu hrbtenice. Zato vam poleg samih vzglavnikov ponujamo tudi možnost nakupa prevleke za vzglavnik v obliki valja.

Razlogov za uporabo teh vzglavnikov je več. Na primer za nelagodje, povezano s spanjem ali po spanju (smrčanje, bolečine v hrbtu in hrbtenici). Ljudje hvalijo kakovost svojega spanca po uporabi tega vzglavnika. Še en razlog za nakup cilindričnih vzglavnikov je njihov dekorativni namen,ki lahko prijetno popestri in polepša vašo spalnico.

Dimenzije vzglavnikov z valjastim polnilom so naslednje: vzglavnik z valjastim polnilom, velik 61X14, in vzglavnik z valjastim polnilom, majhen 44cmX13cm.

Okrasni vzglavniki

Dekorativne blazine so lahko primeren dodatek za dom, so moderne, primerne za popestritev bivalnega prostora, pa tudi za okrasitev spalnice in vaše postelje. To vrsto dodatkov za dom lahko najdemo v vsakem domu. Ponujamo jih v velikosti 40 x 40 cm. O drugih zanimivostih o okrasnih blazinah si lahko preberete na našem blogu.

Posebne dimenzije prevlek za blazine

Če v naši ponudbi niste našli velikosti, ki jo potrebujete, bomo veseli, če nas boste kontaktirali in z veseljem se bomo prilagodili vašim zahtevam, saj posteljne prevleke EMI šivamo in izdelujemo neposredno v naši trgovini. Če želite na prevleke za blazine dodati čipko, lahko ugodimo tudi tej zahtevi.

Zapenjanje prevlek za blazine

Naše bombažne rjuhe EMI se zapirajo s plastičnimi gumbi. Če vas zanima, lahko za vas izdelamo tudi rjuhe, ki se zapirajo z zadrgo. Druga možnost je zapiranje s hotelskim zapiranjem, ki ga sešijemo za doplačilo in ustreza tudi najzahtevnejšim strankam.

postelne pradlo

Nasveti za podaljšanje življenjske dobe vaše posteljnine:

1. Pralnistroj lahko napolnite le do 3/4 največje prostornine. Vsak pralni stroj ima največjo. Če pralni stroj napolnite z dodatnim perilom, ves prašek in voda ne bosta dosegla vsake tkanine in posledično ne bo pravilno oprana. Poleg tega bo perilo ostalo bolj zmečkano in bo uničilo pralni stroj.

2. Za pranje različnih vrst materialov so potrebne različne temperature. Nepravilno nastavljene temperature lahko povzročijo poškodbe tkanin. Priporočljivo je, da preberete informacije o obdelavi izdelka na etiketi.

3. Enkrat na mesec je treba vklopiti pralni stroj samo z vodo in skodelico kisa. Po končanem pranju pustite vrata odprta, da se pralni stroj zrači in posuši. Prijetno boste presenečeni nad čistočo in sijajem.

4. Žive in svetle barve brez bledenja lahko dosežete brez uporabe dragih pralnih sredstev. Osnovno pravilo je, da perilo razdelite po barvah. Nato je treba perilo oprati na notranji strani in z zadrgami ali gumbi, ki se zapenjajo. Zadrge lahko celo poškodujejo pralni stroj ali raztrgajo druga oblačila.

údržba obliečok na posteľ

Preprost nasvet za domače mehčalec tkanin:

6 skodelic vode

3 skodelice kisa

2 skodelici balzama za lase

V posodo nalijte vodo, dodajte kis in balzam. NE MEŠAJTE! Mešanica bi se le po nepotrebnem spenila.

výroba domácej aviváže

Ean: 8586019484670

Podatkovni list

Material posteljnine
Bombaž deluxe
Barva
Kremna
Pritrjevanje posteljnine
Zip
Blagovna znamka
EMI
Pralnica
60 °C
Gramatura
120 g/m2
Sestava
100 % bombaž
Šivanje po meri
Ne
Možnost zamenjave zapenjanja
Ne
Dimenzije listov
Standardni komplet za enojno posteljo vključuje 1x 140x200 + 1x 70x90
Vzorec
Obojestranski
Sušenje v sušilnem stroju
Da

Product Reviews / Q&A

Average rating

4.8
6 Reviews
Excellent 20
Dobro 4
Medium 0
Poor 0
Terrible 0

  • Reviews (6)
  • Questions & Answers (0)
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@VERIFY_PURCHASE@
(@COMMENT_GRADE@)
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_TITLE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_IMAGES@
@COMMENT_VIDEOS@
Is this helpful? @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENTS_NB@ Write a comment

@COMMENT_TITLE@

@CUSTOMER_NAME@ @AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

Answers @ANSWERS_NB@ Liked @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ Disliked @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Comments @COMMENTS_NB@
Write an answer Add a comment
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@ Reply
@TOTAL_USEFULNESS@
@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
Add a comment @COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ @REPLIES_NB@
@COMMENT_AVATAR@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@ @COMMENT_ISO_COUNTRY@
@VERIFY_PURCHASE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@

@COMMENT_COMMENT@

@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

@COMMENT_COMMENT@

@CUSTOMER_NAME@

@AUTHOR_PROFILE@
@COMMENT_DATE@
@COMMENT_NO_APPROVE@
@COMMENT_USEFUL_ADVICES@ @COMMENT_NOT_USEFUL_ADVICES@ Reply

Morda vam bo všeč tudi

Stranke, ki so kupile ta izdelek